fbpx
02 953 13 87, 02 952 20 74
гр. София, кв. Павлово, ул. Купените №10 | гр. Бургас, ул. Любен Каравелов №61

Блог

за иновативна медицина

Neo Control терапия за рехабилитация на тазова мускулатура

Neo-Control-терапия-за-рехабилитация-на-тазова-мускулатура

Neo Control в момента е една истинска революционна терапия. Тя се прилага за третиране на специфични състояния, свързани с последиците от раждане в повечето случаи. Други може да са инконтиненция след претърпяно лечение, болки в таза, липса на ерекция при мъжете и сексуални проблеми.

Революционна терапия – Neo Control

Загубата на еластичност на мускулите след раждане е главната причина, която води до изпускане на урина. Това причинява голям дискомфорт при много жени. В името на спокойствието и здравето трябва да се търси подходящо лечение на проблема.

Neo Control е специфична терапия и революционна най-вече поради това, че не е инвазивна процедура и не е нужна хирургическа намеса за осъществяването ѝ. Чрез Neo Control се третира не само уринарна и фекална инконтиненция, но също така и следните състояния:

  • Инконтиненция след радикална простатектомия;
  • Невъзможността за поява на ерекция;
  • Болки в областта на таза
  • Хемороиди;
  • Различни сексуални нарушения.

Терапията Neo Control помага при възстановяване на вагиналния тонус и различни други състояния. Това е терапия, която предоставя възможност да се извлекат уникални ползи за здравето в дългосрочен план. Нейното основно предимство е, че влияе върху цялата тазова мускулатура с цел да възстанови силата на пикочния мехур, както и неговата издръжливост.

Няма нужда да се притеснявате излишно, ако страдате от този проблем, защото инконтиненцията и проблемите, свързани с нея, имат решение и не трябва да свиквате с това състояние. С помощта на Neo Control ще си върнете силата и добрата кондиция, в която сте били преди раждане.

Как работи 

Neo Control представлява напълно безболезнена терапия, в която нямате активно участие. Това, което единствено ще почувствате, са контракциите на тазовата мускулатура. Те са предизвикани от импулсите на фокусирано магнитно поле, което действа от 7-10 см в дълбочината на таза. Няма болка и дискомфорт по време на терапията.

В рамките на терапията ще започнете постепенно да усещате разликата в буквалния смисъл. Всичко ще се случва полека и след всяко посещение по индивидуална схема ще се уверите сами в правилния избор. За пълен терапевтичен цикъл се препоръчват 10 процедури, а за повече детайли и въпроси не се притеснявайте да се свържете с нас на посочените координати.

Защо Neo Control ще ви помогне

Тази иновация в лечението на инконтиненцията и проблеми с тазовата мускулатура се основава на технологията Extracorporeal Magnetic Innervation (Екстракополарна магнитна инервация). Тя представлява произвеждане на магнитно поле, което е силно фокусирано и предизвиква мускулни контракции. Това е единственото, което ще изпитате, а с времето ще забележите стягане и възвръщане към нормално състояние на мускулатурата благодарение на Neo Control терапията.

Сесиите, които се провеждат със стола на Neo Control, продължават около 20 минути и обичайното време на провеждане е всеки ден или всеки втори ден в кабинета на лекаря, който провежда лечението. След около шест или осем сесии, пациентите усещат вече подобрение, а оптимален резултат се постига след около 20 сесии.

Противопоказания за терапия Neo Control

Ако имате пейсмейкър, метални импланти или сте в първия месец след раждане или оперативна намеса, не можете да се възползвате от Neo Control. Същото важи и ако сте бременна.

Neo Control и другите терапии

Когато трябва да вземете решение за състоянието си, помислете за недостатъците на консервативното медикаментозно лечение. При него може да се появят странични ефекти, както при всички лекарства, а освен това то може да отнеме много повече време, дори години. С Neo Control няма да имате тези притеснения, защото той представлява съсвсем друга концепция.

Известна терапия са упражненията на Кегел и кегелите, които често се използват в комбинация. Този метод обаче крие известни рискове, засягащи наблюдението и модификацията му. Може да се наложи поставяне на системи и сонди, които трябва да се сложат вагинално или анално. А за да се постигне пълна клинична полза от Neo Control, процедурите трябва да се изпълняват правилно и продължително поне 6 месеца.

При терапията Neo Control не е нужно да се правят толкова упражнения за такъв продължителен период от време и не се налага хирургична намеса, която крие своите рискове и неприятни последващи емоции. С Neo Control всичко се случва спокойно, леко и напълно безопасно за пациента. Остава само да се доверите на отличните ни терапевти, които ще отговорят на всички ваши въпроси и ще ви съпътстват по време на лечението.

Share with friends   

Автор:

DetoxCenter е медицински център, профилиран в диагностиката и терапията на широк спектър заболявания чрез най-модерни холистични методи. Практиката е фокусирана върху цялостната детоксикация на организма и неговата превенция.

Comments 0

Вашият коментар