fbpx
02 953 13 87, 02 952 20 74
гр. София, кв. Павлово, ул. Купените №10 | гр. Бургас, ул. Любен Каравелов №61

Блог

за иновативна медицина

Кажете “сбогом” на цигарите с Non Smoking терапия

chao-na-cigarite

Дали има по-трудно решение от това да кажете НЕ на цигарите завинаги? Колко пъти сте си казвали, че тази е последната, че от понеделник няма да пушите повече или че с тази кутия приключвате? Твърдото решение и голямата победа над цигарите са възможни по два начина – със силна воля или чрез Non Smoking терапия.

Какво е Non Smoking терапия

Обмислянето на тази стъпка обикновено отнема доста време, а отлагането е другият по-голям проблем. Всъщност крачката от категоричното решение до действието се оказва решаваща.

С пластири, никотинови лепенки, електронни цигари и какви ли още не методи може да се опитате да забравите за цигарите. Доколко са ефективни или безопасни за здравето обаче е доста спорно.

Ние ви предлагаме безболезнена и неинвазивна алтернатива с името Non Smoking терапия. Както името подсказва, това е терапия за отказване на цигарите с внушителните над 90% успеваемост!

Характерното при нея е, че се провежда на индивидуален принцип и е абсолютно безопасна и не включва пиене на лекарствени медикаменти.

Програмата на “Bikom” гарантира край на тютюнопушенето и изкореняване на вредния навик. Самият метод представлява разновидност на биорезонансна терапия, която се извършва чрез биорезонансен апарат със специални медни електроди. С помощта на този апарат се постига елиминиране на никотина от тялото и детоксикация, които са в основата на Non Smoking терапия.

Как работи Non Smoking терапията

Преди да се пристъпи към Non Smoking терапия има конкретни инструкции, които се дават на пациента предварително. Тяхната цел е да предразположат и помогнат за предстоящия терапевтичен цикъл, който се състои от сеанси.

Обикновено един сеанс трае 45 минути, като през това време пациентът стои удобно и е отпуснат на стол или кушетка. Прикрепват се електродите, които са свързани с биорезонансния апарат и чрез тях се измерват електромагнитните вълнови модели.

Първоначално може да не се усеща нищо, а на по-късен етап да се появят известни неприятни усещания като главоболие и гадене. Това се дължи на процеса на освобождаване от токсините, които са се натрупали в организма вследствие на тютюнопушенето.

Обикновено в рамките на няколко сеанса – до 2-3 максимум се постига целта на Non Smoking терапията, като този брой не влияе върху крайната цена на терапията.

В мерките за отказване на цигарите чрез Non Smoking терапия се залагат и препоръки за диета и фитотерапия, които да подпомогнат организма да се изчисти и освободи от токсините.

Абсолютно всеки, който се чувства готов за това, може да се подложи на Non Smoking терапия, стига да е навършил пълнолетие. Непълнолетните трябва да бъдат с придружител задължително.

А ако ви трябва още малко смелост да се подложите на Non Smoking терапия, ето няколко основни предимства от спирането на цигарите:

  • Няма да поглъщате повече от 400 отровни химикала, които ви тровят
  • Няма да се пристрастявате към никотина, който се съдържа в цигарите
  • Фертилните способности на организма се подобряват за разлика от тези при пушачите
  • Обонянието, усещането за вкус и мирис се подобряват и храната се усеща по съвсем различен начин
  • Удължавате живота си поне още малко – с около 10 години, така че никога не е твърде късно да го направите

Други въпроси за Non Smoking терапията

Има ли гарантирана успеваемост на терапията?

След първата терапия е 70%, а след второ посещение – 90%.

Действа ли на всички и кой не трябва да се подлага на Non Smoking терапия?

Може да не подейства на хората, които не са спазили предварителните указания. По другия въпрос – за бременните жени в първия триместър не се допуска Non Smoking терапия. При хора с пейсмейкър не се използват магнитните електроди по време на терапията.

Приемът на други лекарства пречи ли за провеждане на Non Smoking терапия?

Не, няма значение какви медикаменти приемате и не е необходимо да спирате приема им преди терапията.

 

Според статистиката, по света хората умират от болести, причинени от цигарите в поне 50% от случаите.

Най-лоши са последствията върху нервната система, храносмилателната система, зъбите, кожата, концентрацията и настроението.

Насърчаването на пушенето е едната страна на монетата, докато отказването от цигарите е другата и тя се е превърнала в също толкова сериозна индустрия колкото и другата. Различни книги, учители, семинари и проекти се появяват, за да ви насърчат, но никой от тях не може да ви даде тази висока сигурност, присъща на Non Smoking терапията.

За допълнителна информация последвайте страницата за Non Smoking терапия или нашите контакти, на които може да изпратите запитване за всички услуги, включително за Non Smoking терапия.

Share with friends   

Автор:

DetoxCenter е медицински център, профилиран в диагностиката и терапията на широк спектър заболявания чрез най-модерни холистични методи. Практиката е фокусирана върху цялостната детоксикация на организма и неговата превенция.

Comments 0

Вашият коментар