fbpx
02 953 13 87, 02 952 20 74
гр. София, кв. Павлово, ул. Купените №10 | гр. Бургас, ул. Любен Каравелов №61

Блог

за иновативна медицина

Документалният филм „Живо доказтаелство“ в България с Мат Ембри

living

Между 26 и 28 май българската публика ще може да гледа за първи път по кината документалния филм „Живо доказтелство“. Продукцията проследява историята на своя автор Мат Ембри, който е диагностициран с множествена склероза едва на 19 години. Неизлечимото заболяване не отказва младия мъж от живота, а го стимулира да излседва алтернативни методи за лечение. Филмът разказва за личния път на Мат и неговия баща в търсене на истината за множествена склероза и мястото на диагностицираните в съвременното общество. „Живо доказателство“ засяга и темата за конфликта на интереси между фармацевтичните компании, благотворителните организации и лекарите специалисти.

Филмът ще бъде представен лично от автора в кино Люмиер на 26 май. Прожекциите са две – от 14 и 17 часа. След всяка прожекция посетителите ще имат възможност да се срещнат с Мат Ембри, който ще сподели своя 20-годишен опит на живот с МС без медикаменти, ще разкаже за хранителния си режим и двигателната си култура.

Пловдивската публика също ще може да се запознае с Мат и неговия филм на 28 май от 18:30 в зала 1 на кино Eccoplexx. Среща с автора ще можете да посетите от 17:00 на същото място.

Специално за диагностицирани пациенти Мат ще проведе среща-запознанство на 27 май от 10 до 13 часа в „A Hub” на адрес ул „Христо Белев“ 3 в столицата.

Всички прожекции и срещи с Мат Ембри са напълно безплатни. Запазете своето място, като изберете събитието, което бихте искали да посетите:

Повече информация за филма на Мат Ембри и неговата програма в България:

За контакти:

Биляна Савова, основател на Фондация “МС-Мога Сам”, 0888 516151

Мария Савова, 0887 700 965

Мат Ембри е в България за Международния ден на множествена склероза по покана на фондация МС – МОГА САМ. Това е неправителствена организция, която работи пряко с пациенти, диагностицирани с множествена склероза и други дегенеративни заболявания. Целта на фондацията е да подпомага хората, живеещи с МС да бъдат по-самостоятелни в ежедневието си – психически и физически. МС – МОГА САМ финансира и крайно нуждаещи се пациенти и приема парични средства и доброволна помощ от всякакво естество.

 

Share with friends   

Автор:

DetoxCenter е медицински център, профилиран в диагностиката и терапията на широк спектър заболявания чрез най-модерни холистични методи. Практиката е фокусирана върху цялостната детоксикация на организма и неговата превенция.

Comments 0

Вашият коментар