fbpx
02 953 13 87, 02 952 20 74
гр. София, кв. Павлово, ул. Купените №10 | гр. Бургас, ул. Любен Каравелов №61

Единственото решение срещу токсемията е детоксикацията

 • Описание
 • Когато има налице вътрешна интоксикация на човешкото тяло и състояние на хронична токсемия, би следвало да се приложи периодично прочистване на кръвта и пълна детоксикация на тъканите.

  Няма начин да избегнете натрупването на токсични отпадъци в тялото си.

  Докато количеството токсини не надхвърля нивата, които имунната и отделителната система могат да обезвредят, здравето и жизнеността се поддържат лесно.

  Рано или късно обаче токсичният свръхтовар взема превес и тогава се развива токсемия, последвана от какви ли не болести.

  Най-голяма грешка е да започнете медикаментозна терапия, за да облекчите временно симптоматичния дискомфорт от хроничните и дегенеративни заболявания, причинени от токсемията.

  Този подход само задълбочава проблема, повишава интоксикацията на кръвта и тъканите и отслабва имунната реакция и другите жизнени функции. Единственият ефикасен начин да се справите с токсемията е да започнете активна програма на детоксикация.

  Това означава да прочиствате редовно кръвта и тъканите си от токсините и да промените онези ваши навици, които допринасят за ацидозата и тъканната токсикоза.