fbpx
02 953 13 87, 02 952 20 74
гр. София, кв. Павлово, ул. Купените №10 | гр. Бургас, ул. Любен Каравелов №61

Блог

за иновативна медицина

9 от 10 пушача спират цигарите в рамките на 2 процедури Биорезонансна терапия проведени в DeTox center

Да спрете цигарите сега е лесно с “Non Smoking” терапията на DeTox Center. Ние използваме най-ефективният Биорезонансен апарат “Bicom” използващ специални медни електроди. Ние в DeTox Center постигаме над 90% успех в програмата за спиране на цигарите благодарение на този апарат.

Никотинът има електромагнитен заряд върху цялото тяло, който стимулира нуждата да се пуши. Биорезонансната терапия инвертира (преобръща) енергийните модели на никотина, които след това се прекарват през тялото чрез електроди. Този процес поражда “ фаза елиминиране”, което означава, че електромагнитния заряд на никотина е силно намален. Това улеснява елиминация му от тялото през следващите 24 часа и вашата непреодолима нужда да пушите драстично намалява, като резултат от детоксикацията.

Необходими са 2 процедури, дори при по-голяма част от пациентите ефективността се постига след първата процедура. В допълнение към ефективността на Non Smoking терапията се прилага специална метаболитна терапия регулираща чувството на глад след процедурите. Така опасението на пациентите от покачване на теглото напълно се елиминира.

Share with friends   

Автор:

DetoxCenter е медицински център, профилиран в диагностиката и терапията на широк спектър заболявания чрез най-модерни холистични методи. Практиката е фокусирана върху цялостната детоксикация на организма и неговата превенция.

Comments 0

Вашият коментар